Veolia Sverige

Always Resourcers - vi fortsätter att leverera 

Varje dag utför vi tjänster som är essentiella för industrin och viktiga för samhället. #WeAreResourcers säger vi runtom i världen, alla vi många tusen som varje dag jobbar inom Veolia för att hjälpa samhällen och industrier att göra det allra bästa av sina resurser.

Veolia Always Resourcers

Allt från produktionsspill, avfall, vatten, energi - till och med själva anläggningarna och byggnaderna designar, driftar och underhåller vi. 

Här i Norden finns vi från Trelleborg till Kiruna, Oslo till Helsingfors och vi stolta över att bidra med hållbarhet för våra kunder inom både kommun, industri och det kommersiella. Det gör vi genom att ta vara på och rena vatten, samla in och återvinna avfall och återföra resurser till olika produktioner, säkerställa att utrustning rengörs och fungerar optimalt och energieffektivisera och underhålla byggnader och processer. På det stora hela skapar vi cirkulära loopar där alla resursers nytta maximeras. Cirkulär ekonomi på riktigt, med andra ord.

⇒ Det är vårt största fokus att fortsätta göra allt detta, även när tuffare tider tar vid. 

Inom Veolia har vi bred erfarenhet av att leverera tjänster även i krislägen. Vi upprätthåller det viktiga arbetet för samhälle, industri och miljö, allt för att säkra vår gemensamma hållbara morgondag.


Kan vi hjälpa er?

Kika in våra tjänster, vänd dig direkt till en säljrepresentant eller skicka oss ett meddelande via kontaktformulär

 

Industri, kommun, kommersiell verksamhet? 

Oavsett kan vi hjälpa er verksamhet att säkra era viktiga resursflöden! Kika gärna in vad vi erbjuder inom våra kunders olika branscher. Vi kan era behov och har väl avpassade tjänster som skapar lönsam hållbarhet. 

Vi hjälper våra kunder med återvinning, Hard Facility Management, industrisanering, flertalet lösningar för att optimera och hantera energi och vatten. Vi kan ta ett helhetsgrepp för att knyta ihop er verksamhets olika delar så att ni kan uppnå cirkulär ekonomi - på riktigt!

→ Vill du bli en Resourcer? 

Är du intresserad av att bli en del av vårt gäng och skapa hållbara värden för framtiden? Vi har verksamhet på flera orter och är alltid intresserade av att höra från nya eventuella framtida kollegor

Privatperson kommer med skrot till återvinning

Vi ser till att alla kan återvinna även i virustider

#AlwaysDeliver #AlwaysSafe

✔️ Veolias anläggningar är öppna alla vardagar
✔️ Vi har infört tydliga regler så att ingen ska utsättas för smittorisk - inte vi och inte ni

Hitta din närmaste anläggning
 

Veolia Always Resourcers

Always Resourcers

#EssentialServices

Lika säkert vårtecken som tussilago är - lika säker är Veolias fortsatta leverans av tjänster till industrin och samhället under tider av kris!

Lagar vattenläcka

Vi fortsätter med de viktiga jobben i tuffa tider.

#EssentialServices #AlwaysResourcers #AlwaysDeliver #AlwaysSafe

Ända sedan 1853 har Veolia säkrat tillgången till vatten och när det blir vattenläcka på det 35 mil långa vattenledningsnätet som sträcker sig över 14 kommuner - då är Veolias medarbetare självklart på plats och fixar allt!