Vi på Veolia är ledande inom metallåtervinning | Veolia Sverige

Återvinn, sälj och köp järn och metall

Metall - skrot som vi köper, säljer och återvinner

Många verksamheter ger upphov till järn- och metallskrot, som kan återvinnas och användas av andra. Vi på Veolia är ledande inom metallåtervinning och har stor erfarenhet av internationell och nationell handel. Det gör att vi alltid kan hjälpa er att sälja och köpa skrot – till rätt pris, enligt era behov.

Lång erfarenhet
SNABB SUPPORT
STATISTIKRAPPORTER
ALLTID RÄTT PRIS
MILJÖMÄSSIGHET


Återvinn och sälj järn och metall

Vi hjälper er att återvinna och sälja skrot, oavsett typ och volym. Mindre volymer av järn- och metallskrot kan ni lämna till våra återvinningsanläggningar. Om du har större volymer går vi igenom hantering och olika skrotkvaliteter tillsammans för att hitta rätt återvinningslösning. Genom att återvinna skrot gör vi betydande energibesparingar tillsammans. Åtta ton återvunnen skrot motsvarar cirka 30 000 kilowattimmar – alltså lika mycket energi som en normalstor villa förbrukar på ett år.

Tack vare vår stora erfarenhet och kompetens kring skrothantering kan vi alltid ge bästa tänkbara utfall. Vi är dessutom verksleverantörer som levererar direkt till stålverk i Sverige och andra länder. På så sätt kan vi se till att ni får rätt betalt för ert material – oavsett mängd och kvalitet. Och självklart får ni alltid redovisning och kontinuerlig rapportering av både volymer och kostnader från oss.


Köp järn och metall
Vill ni köpa skrot och metall? Då tar vi fram rätt produkt till rätt pris, baserat på era behov – oavsett vilka volymer och kvaliteter ni behöver. Ni får dessutom en egen kontaktperson hos oss, vilket gör att ni alltid har tillgång till snabb support. Dessutom utvecklar och förbättrar vi alltid våra tjänster – vilket minskar dina kostnader och vår gemensamma miljöpåverkan. Det gör att både du och planeten tjänar på att jobba med oss.

Kontakt

Kundservice:

0771 545 000

e-post: [email protected]

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter till oss, så återkommer vi så snart vi kan. 
Beskriv gärna ditt ärende så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!