Återvinning och hantering av avfall för bostadsrättsföreningar | Veolia Sverige

Återvinningstjänster för bostadsrättsföreningar

Återvinning och avfallshantering för bostadsrätter

För att skapa den bästa återvinningslösningen måste alla i fastigheten vara med på tåget. Därför tar vi alltid fram en avfallsplan som är anpassad efter era behov, samt ser till att alla kan delta i avfallshanteringen på ett smidigt sätt. 

Bekvämt
Dimension efter behov
Lätt att göra rätt
Hanteringsgaranti
Rent och fräscht

Tömningsschema utifrån antal boenden

Beroende på antalet lägenheter, hur många boenden ni är och demografi så styr vi tömningsschemat. Vi ser också till att anpassa antalet kärl och storleken på kärlen för att rymma ert avfall. 

Rätt kärl och rätt skyltar för ordning och reda

Det enda ni som bor i fastigheten behöver tänka på är att lägga saker på rätt plats. Resten sköter vi. För att underlätta för alla boende erbjuder vi informationsträffar samt tydliga skyltar och dekaler. Vi ordnar även all utrustning som behövs och sköter all service, inklusive att hålla rent och snyggt i miljörummet. 

Vi kan hantera allt ert avfall eller delar av det

För att ni ska slippa tänka på hur era återvinningsbehov ska lösas, tar vi fram en plan som är anpassad till er fastighet. Med oss på Veolia får ni en helhetslösning, om ni vill – eller så tar vi bara hand om en del av avfallet. Och ni får alltid en kontaktperson hos oss, som gör att support och råd alltid bara är ett klick eller telefonsamtal bort. 

PDF
Våra produkter för småskalig återvinning (1.16 MB)
PDF
Våra produkter för storskalig återvinning (614.18 KB)

 

Hur fungerar återvinning för fastigheter?

Dimensionering

Förutom blandat hushållsavfall, som bara kommunen får ta hand om, hanterar vi gärna alla era återvinningsmaterial. Ni bestämmer, men vi kan få med oss allt. 

För att ni ska slippa fundera på hur återvinningslösningarna ska utformas, tar vi fram en plan som passar era förhållanden optimalt. 

Enkelt, snyggt och prydligt

Det enda som de boende i fastigheten behöver tänka på är att lägga rätt sak på rätt plats. En förutsättning för detta är att återvinningen finns nära de boende, att miljörummet är rent och snyggt – och att det är lätt att förstå hur man ska göra. Därför erbjuder vi uppstartsmöten, informationsträffar och utformar skyltar och dekaler till miljörum eller motsvarande. 

Vi håller utrymmena rena och snygga och tar hand om allt avfall på de sätt som är bäst för miljön. 

Drift och service

Den som har huvudansvaret för er återvinning får en kontaktperson hos oss på Veolia som ser efter era behov. Om ni till exempel behöver en container till vårstädningen så löser vi det, snabbt och smidigt. Vi finns alltid bara ett klick eller telefonsamtal bort. 

Kontakt

Kundservice:

0771 545 000

e-post: [email protected]

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter till oss, så återkommer vi så snart vi kan. 
Beskriv gärna ditt ärende så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!