Källsortering, återvinning och avfallshantering för detaljhandeln | Veolia Sverige

Återvinningstjänster för detaljhandeln

I såväl detaljhandeln som livsmedelsbutiker finns det alltid stora mängder avfall. Wellpapp, plast och mycket annat ska återvinnas. Och för att slippa lägga onödig tid på att ta hand om skräp, kan vi ta fram en återvinningsplan – helt efter era behov. 

Bekvämt
Dimension efter behov
Lätt att göra rätt
Hanteringsgaranti
Nära, rent och fräscht

Vi kan ta hand om allt ert avfall, utom blandade hushållssopor – som bara kommunen får hantera, och ger er en helhetslösning för samtliga era behov. 

Vi tar alltid fram en unik återvinningsplan, som passar er perfekt. Då behöver personalen bara lägga avfallet på rätt ställe, så sköter vi resten. Och för att underlätta detta ordnar vi engagerade uppstartsmöten samt informativa skyltar och dekaler. Vi ser även till att hålla snyggt och rent i ert miljörum eller på er lastkaj, vilket ökar personalens motivation. 

PDF
Våra produkter för småskalig återvinning (1.16 MB)
PDF
Våra produkter för storskalig återvinning (614.18 KB)

 

Så fungerar Total Waste Management för detaljhandeln

Dimensionering

Vi på Veolia erbjuder en helhetslösning för alla era behov inom avfall och återvinning. Vi tar fram en anpassad plan för återvinning som passar butikens storlek, utrymmen samt typer av material och volymer. Detta styr sedan vilken utrustning ni behöver, dess placering samt tömningsintervall.

Enkel och ren service

När ni samarbetar med oss på Veolia hjälper vi till med att frigöra tid åt personalen. Det enda de behöver tänka på är att lägga rätt sak på rätt plats. Resten tar vi hand om. Vi håller även återvinningsutrymmena rena och snygga, samt utbildar personalen. Och om ni behöver support finns vi alltid bara ett klick eller telefonsamtal bort. 

Miljöprofilera er butik

Miljö- och klimatfrågor engagerar – och att kunna visa upp ett gott miljöarbete gör att era kunder gillar er ännu mer. Det bär vi med oss när vi löser era återvinningsbehov – och vi hjälper er gärna att ordna temadagar eller skyltar där vi berättar om vad ni gör för miljön. 

Kontakt

Kundservice:

0771 545 000

e-post: [email protected]

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter till oss, så återkommer vi så snart vi kan. 
Beskriv gärna ditt ärende så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!