Vi har stor erfarenhet av elektronikåtervinning | Veolia Sverige

Elektronik

Det kan vara svårt att veta var man ska göra av sina uttjänta elektroniska prylar. Dessutom innehåller många av dem känslig information, även om de är trasiga. Vi på Veolia hjälper er att samla in, demontera och återvinna olika elektroniska produkter – som skärmar, ljuskällor, mobiltelefoner och datorer – på ett säkert sätt.

Vi har stor erfarenhet av att hantera elektroniska produkter. Och som kund kan du vara säker på att vi tar hand om ert elektronikskrot på bästa möjliga sätt. Våra anläggningar uppfyller högt ställda krav och har de tillstånd som krävs.

Trygg informationshantering
Ett bidrag till cirkulär Ekonomi
Forskning och framsteg

Dessutom destruerar vi datorer, mobiltelefoner och andra prylar eftersom de kan innehålla hemligheter på särskilt utrustade anläggningar. Hårddiskar destrueras.

Elektroniska prylar innehåller en mängd olika material som kan återvinnas och få nytt liv i nya produkter. Till exempel aluminium, järn, sällsynta jordartsmetaller, ädelmetaller och olika sorters plast.

På så sätt kan ert skrot utgöra ett bra bidrag till den cirkulära ekonomin, som är viktig för vår gemensamma framtid. Dessutom bedriver vi forskning tillsammans med näringsliv och universitet för att utveckla framtidens elektronikåtervinning.

Kontakta oss

Kundservice:

0771 545 000

e-post: [email protected]

Henrik Sylve

E-post: [email protected]

Tel: +46735007717

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter till oss, så återkommer vi så snart vi kan. 
Beskriv gärna ditt ärende så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!