Återvinningstjänster för industri och verkstad | Veolia Sverige

Återvinningstjänster för industri och verkstad

Idag vill man ta ett större ansvar inom industrin, till exempel genom återvinning. Samtidigt vill man öka lönsamheten. Vi hjälper er att återvinna och sortera, på ett sätt som skapar resultat – och har 40 års erfarenhet av att vägleda industrikunder till bättre avfallshantering. 

Lösningsorienterat
Helhetslösning
Enkelt och nära
Lätt att göra rätt
Hanteringsgaranti

Vi börjar alltid med en analys av er verksamhet och tar fram en återvinningsplan som är anpassad efter er vardag. Tillsammans undersöker vi hur sortering och avfallshantering kan förenklas, förbättras och effektiviseras samt hur utrustningen kan optimeras. 

Vi på Veolia kan ta hand om alla sorters avfall från er verksamhet, samt lösa andra behov av tjänster kopplade till avfallshantering. Vi skapar en helhetslösning där ni får en kontaktperson, vilket gör att bra service och support som sparar tid åt er aldrig är långt borta. 

Rätt sortering är bra, både för miljön och er ekonomi. Därför ordnar vi tydliga informationslösningar som gör sorteringen till en enkel match. Vi ger er även statistik över era miljöförbättringar. Och vi ser till att ni alltid får ut största möjliga värde på sorterat material, samt att utsorterat material återvinns. 

PDF
Våra produkter för småskalig återvinning (1.16 MB)
PDF
Våra produkter för storskalig återvinning (614.18 KB)

 

Så funkar avfallshantering inom industri och verkstad

De största förtjänsterna när det kommer till återvinning ligger i hanteringen av avfallet – inte i enstaka styckpriser. Vi vill förbättra er avfallshantering praktiskt, ekonomiskt och miljömässigt – genom att se över flöden, volymer, utrustning, logistik, tömningsfrekvenser, materialbehandling och utbildningsbehov. Och mycket mer. 

Tänk stort!

När ni börjar samarbeta med oss på Veolia kommer saker och ting förändras. Rutiner kommer brytas. Men resultat kommer också att skapas – och det är det som räknas i längden. För det finns stora förtjänster att hämta hem när hela avfallshanteringen förbättras. 

Enkelt, snyggt och prydligt

Det ska vara lätt att göra rätt. Vi tar hand om hela behovet av muntlig information och skyltar – vilket ökar kunskap, förståelse och motivation hos er personal.

Dessutom ska återvinningen inte stöka till och smutsa ner era anläggningar. Ordning och reda är en förutsättning för produktivitet och lönsamhet. Därför ser vi alltid till att skapa avfallslösningar som är organiserade och standardiserade, med hjälp av korrekt utrustning och tydliga instruktioner. 

Tänk minimalt eller cirkulärt

Förutom att ta hand om ert avfall, hjälper vi er gärna att förebygga att avfall uppstår. Vi undersöker också om vi kan bearbeta ert spill till en helt ny produkt, som ni kan använda. Då blir er avfallshantering mer än bara miljövänlig. Den blir en möjlighet att tjäna pengar också. 

Kontakta oss

Kundservice:

0771 545 000

e-post: [email protected]

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter till oss, så återkommer vi så snart vi kan. 
Beskriv gärna ditt ärende så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!