veolia banner image

Vill du jobba med hållbarhet - på riktigt?

Veolia är en del av framtiden

Veolias syfte är att göra världen mer hållbar. Vi baserar vår verksamhet på FN:s klimatmål och vill tillsammans med våra kunder skapa ett samhälle som använder sina resurser på rätt sätt, så de räcker till även i framtiden. Det betyder att du får ett jobb där du bli en viktig del i ett väldigt stort uppdrag.

 

Jobba på Veolia

Hos oss får du ett jobb där du utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du blir en viktig del i ett väldigt stort uppdrag. Genom utbildningar inom bl.a. hälsa & säkerhet, ledarskap och tekniska specialistutbildningar säkerställer vi att våra medarbetare har rätt förutsättning att genomföra sitt jobb. Det som kännetecknar oss är att vi är att vi är optimistiska, vi ger aldrig upp och ta oss framåt tillsammans.

Hos oss kan du exempelvis jobba som

Som industrisanerare bidrar du till en bättre miljö genom att säkerställa att våra kunders industrianläggningar kan drivas utan stopp. Ingen dag är den andra lik och problemlösning är en stor del av jobbet. Vi utför olika typer av saneringsjobb hos våra industrikunder, ofta med hjälp av våra spol- och sugbilar.

Hos oss jobbar du i team, men tar också mycket eget ansvar då vi hjälps åt att göra jobbet. Säkerheten är väldigt viktig då vi jobbar i riskfyllda miljöer, därför påminner vi varandra hela tiden om att jobba säkert.

Som elektriker hos oss bidrar du dagligen till en bättre miljö genom att säkerställa att våra branschledande kunders industrifastigheter fungerar så effektivt som möjligt. Arbetsuppgifterna är varierande med mycket frihet under ansvar. Du arbetar med olika typer av eljobb i våra kunders industrifastigheter, där du utför allt från enklare reparationer till komplexa installationer och driver projekt. 

Du utvecklas hela tiden - i dina dagliga arbetsuppgifter, genom utbildningar och i samarbete med andra, för vi har många olika kompetenser samlade under samma tak.

Som miljöarbetare/chaufför har du ett fysiskt jobb som innebär insamling och transport av olika typer av avfall och renhållning av våra kunders miljöstationer. På så sätt bidrar du dagligen till ett mer hållbart samhälle och gör det möjligt för Veolia att återföra material till kretsloppet och återvinna 98 % av materialet vi samlar in. 

Det är ett socialt jobb där du har mycket kontakt med kunder och gör det lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Vi jobbar som ett team och hjälps åt för att göra jobbet. Det är ett varierande jobb och därför är det viktigt att vara nyfiken och vilja lära sig nya saker.

Hälsa & Säkerhet är en förutsättning för vår affär

Hälsa & säkerhet är en grundförutsättning för att vi ska kunna utföra våra uppdrag. För vi vet att de jobb vi utför kan innebära risker, både för dig och dina kollegor. Vi jobbar för att bli en förebild i branschen inom hälsa & säkerhet med målet och visionen noll olyckor i vår verksamhet. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra processer, utbilda våra medarbetare men också med att utveckla nya tekniker och metoder för att göra arbetet säkrare för våra medarbetare. Som anställd på Veolia är du en viktig nyckel nyckelspelare i detta arbete där ditt personliga ansvar är lika viktigt som arbetsgruppens.

Lediga jobb

Vill du jobba med hållbarhet på riktigt? Veolia letar alltid efter duktiga och ambitiösa medarbetare som vill vara med och bidra till en bättre framtid för alla.

 Våra värderingar

Våra värderingar speglar vårt sätt att arbeta för ett hållbart samhälle och för en trivsam och utvecklande arbetsplats.

Ansvar

Hos oss tar vi ansvar; för våra kunder, miljön och varandra. Vi håller det vi lovar, utför vårt arbete med hög kvalitet och kompromissar aldrig med hälsa & säkerhet

Stockholm-Återvinning

Respekt

Respekt är något som både förtjänas och ges. Vår värld bygger på mångfald och vi behandlar och bemöter andra som vi själva vill bli behandlade och bemötta.

Sammanhållning

Självklart ställer vi upp för varandra och hjälps åt att lösa våra uppgifter. Det är tillsammans vi gör skillnad.

Innovation

Ingenting är omöjligt. Vi ser nya möjligheter i stort och smått, på lång sikt och i vardagen. Innovation genomsyrar allt vi gör.

Kundfokus

Vi sätter kundens behov i fokus och bygger långsiktiga partnerskap. Genom en nära och aktiv dialog i alla led skapar vi det förtroende som krävs för att kunna vara en proaktiv och komplett partner.

Följ oss på sociala medier