Kontorsåtervinning för papper och kontorsmaterial  | Veolia Sverige

Kontorsåtervinning

Oavsett vad ni gör på kontoret eller hur stort företaget är, så finns det alltid skräp – som ska tas om hand, vilket ofta tar mycket tid och kraft. Men genom att låta oss på Veolia ta hand om återvinningen – på ett kostnadseffektivt och miljöriktigt sätt – kan ni istället lägga den tiden på det ni gör bäst. 

Bekvämt enligt era behov
Snyggt och prydligt
Lätt att göra rätt
Hanteringsgaranti

Vi på Veolia hjälper er att hitta rätt återvinningslösningar – som passar perfekt för dig, dina kollegor och er verksamhet. Det enda ni behöver göra är att lägga skräpet på rätt plats. Och vi hjälper er med skyltar och instruktioner som gör det till en ännu enklare match. Dessutom erbjuder vi designade och stilrena möbler som döljer återvinningskärlen och skapar en trivsammare arbetsplats. 

Vi sköter hela återvinningen, så ni slipper tänka på det. Självklart tar vi hand om alla material på de sätt som är bäst ur miljösynpunkt, vilket stärker er hållbarhetsprofil. Och ni får dessutom statistik på er återvinning, vilket gör det enklare att förbättra återvinningen ytterligare. 

PDF
Våra produkter för kontorsåtervinning (1.42 MB)
PDF
Våra produkter för småskalig återvinning (1.16 MB)

 

Mer om kontorsåtervinning

Hur kontoret ser ut och fungerar är ett uttryck för vad företaget står för. Och återvinning är en viktig del av en hållbar verksamhet. Samtidigt ska återvinningen inte försvåra det dagliga arbetet, eller göra arbetsplatsen mindre trivsam. Vi på Veolia hjälper er att återvinna på det sätt som passar ert företag och era miljöer bäst. 

Bekvämt

Tillsammans kommer vi fram till vilken lösning som passar perfekt för er och gör en genomgång av er kontorsmiljö, så vi kan placera återvinningsutrustningen på ett bekvämt sätt – för alla. Vi hämtar sedan allt skräp direkt på ert kontor och byter samtidigt ut alla kärl och påsar, samt städar golvytorna kring utrustningen.

Det ska vara lätt att göra rätt

Därför ordnar vi med både muntlig information samt skyltar och guider som ökar kunskapen, förståelsen och motivationen hos alla på kontoret. Då blir sorteringen enkel och resultatet korrekt. 

Lyft ditt kontor till en ny nivå

När ni lagt skräpet på rätt plats sköter vi resten och ser till att alla material tas om hand på det sätt som är bäst ur miljösynpunkt. 

På så sätt stärker ni er hållbarhetsprofil – och det är helt okej att skryta med det. Därför hjälper vi er gärna med att skylta med ert bidrag till en bättre miljö, vilket gör medarbetarna stolta och imponerar på besökare. Dessutom kan ni hyra designade och stilrena möbler som döljer kärl och lådor av oss, vilket de flesta av våra kunder väljer att göra.  

Kontakta oss

Kundservice:

0771 545 000

e-post: [email protected]

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter till oss, så återkommer vi så snart vi kan. 
Beskriv gärna ditt ärende så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!