Veolia övertar verksamheten på Svets och Form i Norrköping

Veolia och ägarna av Svets & Form AB i Norrköping har kommit överens om att verksamheten ska övergå i Veolias regi. För Veolia innebär det en fjärde etablering i Norrköping och ytterligare en lokal plattform i regionen att verka ifrån. Övergången sker 1 juni 2018.

Svets & Form AB är ett verkstadsföretag som startades redan på 1960-talet och som fokuserar på reparationer och tillverkning av industriella komponenter. Företaget har under flera år samarbetat med och utvecklat en nära relation till Veolia, som sedan tidigare är en väletablerad leverantör av industriella tjänster i regionen.

- Införlivandet av Svets & Forms mekaniska verkstad innebär att vi ytterligare stärker vår verksamhet i Östergötland med omnejd. Deras kompetens och erfarenhet inom reparationer och tillverkning utgör en utmärkt plattform att utveckla verksamheten vidare på, säger Dan Carlgrip, Regionchef på Veolia Industriservice.

För Svets & Form betyder överenskommelsen att företagets verksamhet blir en del av en större koncern och möjlighet till utveckling.

- Vi är glada att verksamheten på Svets & Form övergår i Veolias regi. Vi har i flera år samarbetat med Veolia och det är viktigt för oss att det vi har byggt upp genom åren får utvecklas i ett sammanhang där vi delar samma syn på professionalism och värderingar, säger Jan-Olof Andersson, delägare på Svets & Form.