Plast

Återvinn, sälj och köp plast

Vår mångåriga erfarenhet, våra långvariga relationer och vårt stora kontaktnät världen över gör att vi kan återvinna och sälja ditt material till rätt pris. Och vill du köpa plast tar vi fram rätt produkt till ett pris som du blir nöjd med.

Återvinn och sälj plast

Vi hjälper dig att återvinna din plast vare sig du befinner dig i eller utanför Skandinavien. Oavsett om du vill återvinna eller sälja sätter vi upp en effektiv hantering där alla steg anpassas efter just ditt företag, din produkt och ditt spill. Vi utgår från din ambition och tar sedan reda på vad det finns för möjligheter. Vi sätter upp en plan helt enkelt, och har du högre ambitioner än vad som är möjligt i dagsläget, planerar vi för hur och när dina ambitioner kan bli verklighet. 

Miljöfördelar
Maximal återvinst
Effektiv hantering

Tre möjligheter för din plast

Det finns många möjligheter att utnyttja ditt spill på ett sätt som sparar både pengar och maximerar miljövinsten. Antingen säljer vi spillet vidare, till exempel som råvara till en annan industri, eller så kan du själv använda det igen. Vi arbetar bland annat med konceptet “Closed Loop Recycling” som innebär att vi återvinner och bearbetar ditt plastavfall på ett sådant sätt att du kan nyttja det i produktionen igen, för att tillverka samma produkt.

Ett tredje alternativ är att vi bearbetar ditt spill till en helt ny produkt som du själv kan använda. Det kan till exempel innebära att ditt spill blir pallar eller påsar. Förutom den uppenbara miljöfördelen med att ta hand om ditt spill finns stora möjligheter att spara och tjäna pengar – maximal återvinst med andra ord.

Köp plast

Vill du köpa plast tar vi fram rätt produkt till ett bra pris. Vi har erfarenhet av leveranser till en mängd användningsområden och vi säljer plast i nästan alla former och kvaliteter i både små och stora kvantiteter. Vår långa erfarenhet och vårt stora kontaktnät gör att hanteringen går fortare och kostar mindre.

Vår mest kända produkt är ett naturellt LDPE-compound som säljs under namnet Scanditene, ett sedan 20 år etablerat varumärke. Materialet används huvudsakligen för filmblåsning eller formsprutning. Kontakta oss för dagsaktuellt utbud och bästa pris.

Kontakta oss

Kundservice:

0771 545 000

e-post: [email protected]

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter till oss, så återkommer vi så snart vi kan. 
Beskriv gärna ditt ärende så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!