Staffanstorp

Oavsett om du vill återvinna, köpa eller sälja plast sätter vi upp en effektiv hantering där alla steg anpassas efter just ditt företag, din produkt och ditt spill.

På vår anläggning i Staffanstorp köper vi och säljer plast. Vi hjälper vi dig att återvinna din plast vare sig du befinner dig i eller utanför Skandinavien.

Vi regranulerar främst produktionsspill från tillverkningsindustrin. Vi tillverkar ett flertal olika LDPE-kvaliteter - både för filmblåsning och formsprutning. Vi producerar även olika HDPE, MDPE och PP-kvaliteter och givetvis kan vi anpassa dem efter ert önskemål.

Veolia Recycling Plastics i Staffanstorp har varit verksamma sedan början av 1980-talet. Hans Andersson Plastics som bolaget tidigare hette startade som ett utvecklingsprojekt för att tillvarata det spill som uppkom från förpackningsföretag.

Genom vår plaståtervinning ger vi ett bidrag till världen, bidrag till cirkulära ekonomin

Veolia Recycling är medlem i Återvinningsindustrierna.

Köp plast hos oss

Vill du köpa plast tar vi fram rätt produkt till ett bra pris. Vi har erfarenhet av leveranser till en mängd användningsområden och vi säljer plast i nästan alla former och kvaliteter i både små och stora kvantiteter. Vår mest kända produkt är ett naturellt LDPE-compound som säljs under namnet Scanditene, ett sedan 20 år etablerat varumärke. Materialet används huvudsakligen för filmblåsning eller formsprutning.

Kontakta oss för dagsaktuellt utbud och bästa pris.

Kontakta oss | Veolia Recycling Plastics

Adress:
Verkstadsvägen 9
245 34 Staffanstorp

Öppettider:
Vardagar: 07.00 - 16.00

Telefon:
046-20 79 00

E-postadress:
[email protected]