Veolia Sverige

En partner, mängder av möjligheter

Vi har hjälpt kommuner och företag med att använda resurser på bästa sätt - för plånboken, för miljö, för anställda och invånarna sedan 1853. Vår mission är att jordens resurser ska räcka till, även i framtiden.

Genom att titta på helheten och fokusera på ny teknologi, hur processer sköts och hur olika medier som energi, vatten och avfall kan optimeras, skapar vi tydlig och positiv påverkan på era kostnader, miljö och produktivitet. 

Världen över har företag kunnat reducera sina kostnader och negativ miljöpåverkan med hjälp av våra tjänster. Inom Veolia Norden har vi den globala jättens styrka och samlade kompetens, med den lokala aktörens närvaro.

Det finns många möjligheter att utnyttja ditt avfall på ett sätt som sparar både pengar och maximerar miljövinsten.
Genom att kombinera våra tjänster inom Hard FM och Asset Management säkerställer vi värdet på era anläggningar på lång sikt.
Vi har ett stort utbud av tjänster uppbackat med den bästa utrustningen, den kunnigaste personalen och en geografisk närhet till dig som kund.
Vi optimerar era energi- och vattenprocesser där vi också garanterar resultatet.
Lämna gärna dina kontaktuppgifter så återkommer vi så snart vi kan! 
Här kan du lämna ett valfritt meddelande. Om du vill får du gärna beskriva din fråga eller ärende så kan vi fortare sätta dig i kontakt med rätt person.