Vattenbilning Och Skärning

Vattenbilning och skärning

Vattenbilning och skärning

Traditionell mekanisk bilning av betong kan skada både armering och frisk betong som inte ska tas bort. Därför erbjuder vi vattenbilning – en skonsam och miljösmart metod som har högre kapacitet än andra tekniker. Veolia har mångårig erfarenhet och en modern utrustningspark som gör att vi kan ta oss an även de mest komplicerade projekten.


Vad är vattenbilning?

Vattenbilning är en metod för att bila bort skadad eller utsliten betong och utföra komplicerade skärarbeten i miljöer där öppen låga eller värme inte kan användas. Vid vattenbilning används vatten under högt tryck i ett speciellt rörelsemönster för att bila bort material på det sätt som önskas. Vattenbilning är en miljövänlig metod som dessutom är skonsam mot armering och underliggande konstruktion. En annan fördel är att även svåråtkomliga ytor kan åtgärdas med vattenbilning. 

Veolia använder toppmodern utrustning som innehar de egenskaper som är nödvändiga för att kunna vara en komplett leverantör inom vattenbilning. Utrustning utgörs av högtryckssystem och robotar som är bullerdämpade och har miljömotorer. Vi utför vattenbilning i olika typer av miljöer och uppfyller alla miljökrav. 

Vattenbilning Och Skärning

Varför är vattenbilning nödvändigt?

Traditionell skärning i olika material kan innebära en stor risk. Det kan ge upphov till skadliga gaser och ångor, eller vara osäkert om gnistbildning uppstår. Men riskerna kan undvikas genom att skära med vanligt vatten. Det ger en kall skärmetod och är därför att föredra om exempelvis en tank, som kan innehålla gaser eller andra brandfarliga ämnen, behöver öppnas.

Vattenskärning är dessutom ett snabbt och skonsamt sätt att skära avancerade former i olika material. Med vår mobila vattenskärningsmaskin kan vi skära på plats hos våra kunder.

Kontakta oss om du vill veta mer om våra tjänster inom vattenbilning och skärning. Om du vill se samtliga våra tjänster inom industrisanering finner du dem här.

Kontakt

Mattias Carlsson

Telefon: 070-660 01 50

E-post: [email protected]
 

Ladda ner marknadsmaterial:

KONTAKTA OSS

Kontaktuppgifter

Välkommen att lämna dina kontaktuppgifter till oss, så återkommer vi så snart vi kan. 
Beskriv gärna ditt ärende så att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt!